NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Igraonica Avantura Beograd

Avantura je najveca igraonica u Beogradu, prostire se na 1400m2. Nalazi se na Vozdovcu, Crnotravska 7-9, Banjica.

Igraonica Avantura Beograd
AVANTURA ROĐENDAONICA je najveca decija igraonica u gradu - na 1400m²!

Igraonica poseduje sve što je potrebno za savršenu zabavu vašeg deteta i vaše potpuno uživanje! Svom detetu možete proslaviti SAVRŠEN ROĐENDAN u nekom od naša 3 prostora za rođendane:
• STANDARD –otvoren tip rođendana.
• VIP – zatvoren tip rođendana.
• DISKOTEKA – za decu stariju od 8 godina (karaoke, DJ, Wii i Sony Playstation 3 konzole, light show...)


DNEVNA IGRAONICA AVANTURA radi svakoga dana od 09h do 22h. Na raspolaganju vam je kafić sa prelepim pogledom na zelenilo i potpuno odvojenim kafićem za pušače. Takođe,postoji mogucnost cuvanja dece, ukoliko imate neku obavezu – ostavite dete na 3 sata čuvanja. A vaše dete će isprobati potpuno novu zabavu – AIR SHOOTERS – dečiju varijantu painball-a, sa sunđerastim lopticama.

VRTIĆ AVANTURA – mesto na kojem će vašem detetu biti pruženo sve što je neophodno za njegov razvoj, učenje i zabavu. Prostor je opremljen u skladu sa svim standardima, bogat materijalima i sredstvima za rad. Stručni tim sačinjavaju diplomorani vaspitači, pedagog, psiholog, logoped i mnogi drugi stručnjaci.

ŠKOLA GLUME I ŠKOLA BALETA – ako ste kod vaših najmlađih uočili smisao za glumu, scenski izraz, pokret ili igru , svoje dete već od 4.godine možete upisati u skolu baleta, a već od 6 godina u školu glume!

Wellness & SPA – najsavremenje opremljen Wellness & SPA centar sa 4 vrste saune, slanom sobom, turskim kupatilom, tepidarijumima... Vi se možete prepustiti uživanju dok je vaše dete zbrinuto u našoj igraonici.

Igraonica Avantura Beograd

id: 176768

Pošalji upit ▶

Podeli na Facebook-u

ključne reči: igraonice rodjendaonice igraonica avantura deciji rodjendani proslave rodjendana cuvanje dece na sat

Igraonica Avantura Beograd

id: 176768

Pošalji upit ▶