NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Igraonica Happy Panda

Dođite i uronite u magičan svet sreće i velike zabave! Happy Panda je dečija igraonica namenjena deci uzrasta od 1 do 10 godina. Nalazi se na opštini Čukarica i prostire se na površini od preko 1000 m2.

Igraonica Happy Panda

Happy Panda igraonica se sastoji od dva velika odvojena prostora za igru koja u svom sastavu poseduju raznovrsne deci zabavne elemente i sadržaje prilagođene različitom uzrastu. Prva sala je namenjena deci uzrasta od 1 do 8 godina, a druga deci uzrasta od 3 do 10 godina. Oba dela za igru su atestirana i urađena po najvišim evropskim standardima.

Happy Panda igraonica je mesto koje će ostvariti sve želje i željice Vaših mališana jer ih u Pandinoj zemlji sreće očekuju: veliki gusarski brod, tobogani visoki 7 m za najhrabrije, trambolina , zid za penjanje , topovi za decu i jos puno dobre zabave.

Bilo da je rođendan otvorenog ili zatvorenog tipa zakup igraonice podrazumeva sledeću uslugu: 2.5 časovno korišćenja prostora za proslavu rođendana (café,igraonica,bašta); kompletan pribor za posluženje i organizacija proslave rođendana ( escajg za posluženje, topli diševi, vatromet i svećice za tortu, pozivnice za rođendan); konobari i treneri; animacija prilagođena uzrastu dece.

Uz zakup prostora za proslavu decijeg rođendana u ponudi su i razne deci zabavne animacije:

· TAKMIČARSKE IGRE PRILAGOĐENE UZRASTU

· MINI DISCO (raznovrsne koreografije i đuskanje uz popularnu muziku)

· MAĐIONIČARSKE TRIKOVE

· NAGRADE (svetleće narukvice)

· KLOVN koji iznosi tortu

Za odrasle tu je Happy Panda Café&Lounge bar koji se sastoji iz dve sale sa kapacitetom do 200 sedećih mesta i ušuškanom zelenom baštom sa kapacitetom 50 sedećih mesta. Opremljen je najsavremenijim ventilacijonim i klimatizacionim sistemom, TV, video nadzorom, besplatnim WiFi, dnevnim časopisima i magazinima.

Radno vreme

ponedeljak –petak

od 14:00h do 21:00h

subota- nedelja

od 10:00 do 22:00h

Rada Drainca 6, Čukarica

Igraonica Happy Panda

id: 467421

Pošalji upit ▶

Podeli na Facebook-u

ključne reči: igraonica happy panda igraonice Čukarica igraonice beograd rođendaonica dečiji rođendani

Igraonica Happy Panda

id: 467421

Pošalji upit ▶