NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

EscapeGame

Ako su vaša deca prerasla igraonice - Escapegame je prava stvar za njih! Igra je uzbudljiva, dinamična, deca obožavaju ovaj vid zabave, a kroz igru uče važnost timskog rada i veštine komunikacije.

EscapeGame

Prva beogradska Escapegame igraonica, nalazi se na opstini Stari grad. EscapeGame se nalazi u centru Beograda na adresi: Kralja Milana 6, (sobe Alisa, Japan, Laboratorija i Enigma) dok se soba Svemir nalazi na Novom Beogradu, Španskih boraca 2.

Minimum godina za igranje je 10 ukoliko dete dolazi s roditeljem ili 16 ako nema prisutnih odraslih. Broj igrača može biti od 2 do 5. Za uspešnost u igri potrebno je da bar jedan od članova tima poseduje osnovno poznavanje engleskog jezika i osnovnih matematičkih operacija. Game Master je tu da vam da smernice. On/ona vas posmatra i ako želite, pomaže u rešavanju zagonetki tako što vam daje ili nagoveštaj ili rešenje (po želji).

Tu je i Escape Café gde se služi hranu, piće i tortu.

Tematske sobe su:

ALISA / Svet Čuda

Upustite se u čarobnu avanturu. Pratite Alisine ​​korake tako što ć́ete narasti do veličine diva, prisustvovati ludoj čajanki i istraživati palatu. Zemlja čuda je neobično mesto i snalaženje u njoj nije jednostavno! Kraljica Srca obasjala je zemlju zagonetkama koje ć́ete morati rešiti, a Beli Zec vam odbrojava vreme! Imate 60 minuta da pobegnete iz zemlje čuda, inače ć́e kraljica pustiti Jabberwocky na vas!

Japan / Tajna Samuraja

Prepustite se misterioznom Orijentu i otkrijte tajnu koju krije Samuraj. Jedan sat, jedan cilj, jedan izlaz! Moderna postavka igre bega iz sobe u kojoj vas čeka niz problemskih situacija koje treba otkriti, rešiti i povezati. Za uspešno rešavanje i izlazak iz sobe će vam biti potrebna jedna moć i dva oružja.

Moć timskog rada i najsmrtonosnije oružje od svih, vaš mozak i zdrav razum.

Laboratorija / Tajni projekat - Ludi naučnik. Najteža soba u Beogradu!

Potpuno novi koncept logičkog izazova...u kom ćete biti zaključani u sobi...ili sobama, sa puno zadataka koje treba rešiti. Laboratorija ludog naučnika je mesto u kom je vaš cilj da organizujete svoj tim i u roku od 60 minuta istražite tajnu laboratoriju, pronađete skrivene objekte, upotrebite ih na pravi način i otkrijte misteriju projekta na kom je radio ludi naučnik... I, naravno, pobegnete iz sobe!!!

Enigma / Dešifrovanje - Špijunska misija. Soba sa neviđenim zagonetkama!

Saveznički štab, 1941. godina. Presretnuta je nemačka poruka koju, uz najveće napore, saveznički kriptografi ne uspevaju da dešifruju. Pretpostavlja se da sadrži naređenja ključna za dobijanje rata. Otkrivena je lokacija jedne Enigma mašine pomoću koje se poruka može dešifrovati. Vaš tim špijuna ima zadatak da se infiltrira u nemački štab, pronađe mašinu i otkrije sadržaj poruke - u 60 minuta koliko ima do promene straže!

Svemir / Misija novog doba

Dobar dan. Govori vaš brodski računar. Pre nedelju dana, zračenje vanzemaljskog porekla onesposobilo je svu tehnologiju na Zemlji, neprestano izazivajući kvarove na električnim uređajima. Izvor je detektovan na Asteroidu 224. Vaša misija je da odletite na asteroid, otkrijete izvor i onesposobite ga. Požurite. Sudbina civilizacije ljudi je u vašim rukama. Srećno.

U ponudi su još sledeći vidovi zabave:

LaserGame - Laser tag

Puzzle Challenge - Team Building

Team Challenge - rodjendani za decu 9+

EscapeGame

id: 467440

Pošalji upit ▶

Podeli na Facebook-u

ključne reči: escape game escape room escape room beograd live room escape room escape igraonica proslava rodjendana rodjendan escape entertainment

EscapeGame

id: 467440

Pošalji upit ▶