NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Dečiji centar Mlekce

U strogom centru grada nalazi se Dečiji centar Mlekce, sa najzanimljivijim i najedukativnijim dečijim sadržajima.

Dečiji centar Mlekce

Na Terazijama, u ulici Balkanska 2, u sklopu zgrade B2, nalazi se novi, omiljeni dečiji centar „Mlekce“, koji možete posetiti radnim danima od 13:00 do 21:00h i vikendom od 09:00h do 21:00h. Odmah pored zgrade se nalazi javna garaža, u ul.Kraljice Natalije, a iz igraonice se pruža pogled na Terazijski park.

U prijatnom ambijentu punom prirodne svetlosti nalaze se najzanimljiviji i najedukativniji dečiji sadržaji. Vaši mališani i Vi možete u potpunosti uživati u neponovljivom ambijentu koji ima igraonicu sa trodimenzionalnim lavirintom, tobogane, dečiju kuhinjicu i frizerski salon za male princeze, fudbalski i košarkaški teren za buduće sportiste, diskoteku i game-room, odeljak za bebe, edukativno-kreativni kutak, prostoriju za predstave, kao i logopedski kabinet.

Roditelji mogu uživati u kafiću u okviru igraonice, kao i u zastakljenom delu za pušače u bašti.

Ponuda:

Proslava rođendana

Dečiji centar Mlekce nudi sve vrste rođendanskih proslava. Proslave su zatvorenog tipa, optimalan broj odraslih oko 60, a broj dece je neograničen. .

Dnevni boravak

U dnevnom boravku dečijeg centra “Mlekce” možete ostaviti decu (uzrasta 4 do 7 godina) na čuvanje u trajanju od 2 do 4 sata, gde će svako dete, prema uzrastu i individualnim mogućnostima, biti uključeno u predviđene vaspitno-obrazovane aktivnosti.

Igraonica

Mogucnost kupovine po satu ili celodnevne karte.

Školica sporta

Program školice sporta “Bushido Kids” za decu uzrasta 3 i 4 godine u okviru dečijeg centra “Mlekce” obuhvata 2 časa nedeljno u trajanju od 45 minuta, od kojih je 30 minuta posvećeno vežbanju u fiskulturnoj sali sa trenerima, dok je preostalih 15 minuta je posvećeno slobodnom kretanju i igranju u igraonici dečijeg centra mlekce.

Logoped

U ponudi dečijeg centra Mlekce, na raspolaganju su Vam i usluge logopeda. Pored pregleda, u zavisnosti od potrebe, biće organizovani i individualni logopedski tretmani, u terminima koji najviše odgovaraju deci i roditeljima.

Školica engleskog jezika

U Mlekce kids školici engleskog jezika organizuju se jednomesečni, tromesečni i šestomesečni kursevi. U ponudi su i individualni časovi, koji se posebno zakazuju.

Dekoracija Eventiva

Eventiva je mladi kreativni tim koji na inovativni i potpuno personalizovani način priustupa dekoraciji rođendana Vašeg deteta.

Dečiji centar Mlekce

id: 467900

Pošalji upit ▶

Podeli na Facebook-u

ključne reči: igraonica igraonica mlekce igaonice centar igraonice beograd igraonica za bebe decije igraonice logoped deciji rodjendani rodjendaonice proslava dečijih rođendana rođendaonice beograd

Dečiji centar Mlekce

id: 467900

Pošalji upit ▶