NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Urban outdoor

Zamislite rođendan na kome su sva deca uključena i uče dok se zabavljaju. Sportski, misaoni, jezički, muzički zadaci...Kreativna ekupa Urban Outdoor-a Vam nudi drugačiju rođendansku zabavu!

Urban outdoor

Tim Urban outdor-a nudi nesto nesvakidasnje - dečije rođendane u prirodi, ispunjene raznim aktivnostima, gde deca stiču i koriste znanja iz ekologije, orijentiringa, izviđaštva, logike, opšte kulture, fizičke spretnosti. Za decu mlađih razreda osnovne škole, koja su već prerasla igraonice, orijentiring je sjajan izbor za proslavu rođendana.

Svaki rođendan je individualizovan u odnosu na grupu i slaveljnicu/slavljenika.

Organizacija je takva da se deca dele u timove i opremljeni orijetniring mapom (za koja dobiju uputstva kako da je koriste) kreću u potragu za "blagom". Lokacije gde "tražimo" su u vašem kraju ili u najbližoj prirodi ... u blizini reke, većem parku ili u šumi. Potrage se organizuju u zonama sa minimumom saobraćaja ili bez saobraćaja. Do sada je potraga za blagom organizovana na više od 20 lokacija u Beogradu, a od aprila tim Urban Outdoor-a organizuje proslave na otvorenom i u Novom Sadu.

Ako roditelji žele da se pridruže i to je moguće. Kao fotografi, pomagači ili učesnici ...Vođe ekipa tokom potrage snimaju kada su u mogućnosti, a dodatna osoba obučena za fotografisanje može da napravi veoma lepu uspomenu koje Vam šaljemo u vidu linka za preuzimanje nekoliko dana posle potrage.

Uobičajeno je da je u cenu uključeno sledeće:

1) terenski rad na pripremi mape i svih lokacija

2) prilagođavanje programa rođendana interesovanjima slavljenika i uzrasta grupe koja će biti na potrazi

3) postavljanje svih tragova i priprema opreme za sve pojedinačne igre

4) kompjuterska priprema svih materijala za štampu (mape za ekipe, knjige tragova, samih tragova, “uspomenara”…)

5) vođenje svih pojedinačnih grupa-ekipa (jedna ekipa – jedan vođa)

6) osnovno fotografisanje tokom igara

7) “domaćinski” deo na lokacijama gde su pauze za klopu, sok, slatkiše … – pomoć oko lakog i brzog serviranja hrane i osveženja

Urban outdoor

id: 469389

Pošalji upit ▶

Podeli na Facebook-u

ključne reči: rođendani urban outdoor potraga za blagom treasure hunt proslava rodjendana rodjendan u prirodi orijentiring

Urban outdoor

id: 469389

Pošalji upit ▶