NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Rođendaonica Dvorac

Najekskluzivnija rodjendaonica u Novom Sadu. Luksuzno uredjen prostor na 1100m2 sa obezbedjenim parkingom i prostorom za roditelje. Veliko dvoriste, basta za roditelje i travnata povrsina za igru.... i naravno BAZEN!

Rođendaonica Dvorac

Dečija rodjendaonica DVORAC nalazi se na atraktivnoj lokaciji na Adamovićevom naselju u Ulici Laze Nančića broj 15, u Novom Sadu. U ekskluzivnoj kući od 450m2, prostrano dvorište sa bazenom u prijatnom ambijentu i parking prostoru. Prostor je funkcionalan, opremljen na 3 nivoa i klimatizovan.

Rođendaonica Dvorac se sastoji:

RODJENDAONICA I prilagođenu za mlađe uzraste (od 1g. do 7g.)

RODJENDAONICA II za starije društvance (od 8 do….)

DVORIŠTE SA BAZENOM za letnji period. Dvorac raspolaže i lepim dvorišnim prostorom u kome se mogu prirediti nezaboravne rodjendanske žurke. U letnjem periodu najbolji je provod u vodi. Igre u bazenu sa drugarima pružaju jedinstven i nezaboravan doživljaj.

Roditelji, za to vreme mogu uživati u posebnom prostoru, sa izdvojenim delom za pušače. Roditeljski kutak je opremljen TV aparatom, wireless internetom i štampom.

Po Vašoj želji možemo da organizujemo kompletan ketering.

Animatori naše rodjendaonice, izborom muzike i igrama, prilagođavaju se uzrastu i željama slavljenika. Naše osoblje je tu da udovolji želji Vaše dece i da njihov boravak učini što lepšim i prijatnijim.

Rođendaonica Dvorac

id: 470247

Pošalji upit ▶

Podeli na Facebook-u

ključne reči: igraonice dečija igraonica proslava rođendana u igraonici rođendaonica dvorac rođendaonica novi sad

Rođendaonica Dvorac

id: 470247

Pošalji upit ▶