NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Igraonica Mačkice

Igraonica Mačkice nudi Vam mogućnost proslave rođendana i drugih važniih događaja koje će Vaš mališan dugo pamtiti.

Igraonica Mačkice

Dečija igraonica Mačkice nalazi se u prijatnom ambijentu od oko 200m2, namenjen za svakodnevnu igru i zabavu mališana svih uzrasta. U prijatnom ambijentu naše igraonice, uz veoma ljubazno osoblje, možete proslaviti rođendane i druge važne događaje Vaše dece.

Unutrašnji deo igraonice prostire se na dva nivoa i opremljen je brojnim sadržajima za igru i avanturu mališana svih uzrasta. Za naše najmlađe drugare, tu je mekana soba koja je opremljena sadržajima u skladu sa njihovim uzrastom. Svim avanturistima na raspolaganju je veliki 3D lavirint koji sadrži mnoštvo zanimljivih prepreka, bazen sa lopticama, tobogane.

Omiljeni deo naše igraonice svakako je dečija diskoteka u kojoj svi mališani imaju priliku da igraju i pevaju, uz omiljene hitove za sve uzraste. Takođe, svim ljubiteljima muzike na raspolaganju je veliki klavir na kome mogu da pokažu svoje muzičko umeće.

Sa prvim zracima sunca i tokom toplih dana, mališanima je na raspolaganju igraonica na otvorenom, smeštena u našem komfornom dvorištu. Za dobru igru i zabavu, tu su zamak na naduvavanje, klackalice, ljuljaške, tobogani, trambolina, kao i golovi za mali fudbal za sve ljubitelje sporta. Takođe, u okviru igraonice i dvorišta, nalazi se poseban prostor za roditelje, gde mogu da se opuste i sačekaju svoje mališane da završe sa igrom.

Igraonica Mačkice nudi Vam mogućnost proslave rođendana i drugih važniih događaja koje će Vaš mališan dugo pamtiti. Naš rođendanski kutak koji je opremljen najlepšim stolicama i oslikanim zidovima, upotpuniće proslavu iz snova. Uz vedre animatore, svečanu atmosferu, razne animacije, kao i dečiju diskoteku, mališani će uživati u svakom sekundu proslave.

Kapacitet našeg prostora je oko 60 odraslih, a proslava rođendana obuhvata mogućnost korišćenja svih sadržaja igraonice, uz zakup prostora na 2,5 sata, samo za Vas i Vaše goste. Što se tiče posluženja, svim roditeljima ostavljamo mogućnost da se pobrinu za hranu i tortu, u skladu sa svojim željama, dok piće služimo iz našeg šanka, po najpovoljnijim cenama. Takođe, možemo Vam ponuditi besplatnu dekoraciju prostora, osobe za posluživanje i čuvanje i animaciju dece, kao i kompletan prateći asortiman: pozivnice, čaše, escajg, tanjire za decu i roditelje, salvete.

Radno vreme igraonice:

Prostor mozete pogledati svaki dan od 12-20h

Dečija igraonica Mačkice, Bilećka 36, Voždovac, Beograd

Igraonica Mačkice

id: 471804

Telefon:

060 099 29 68

Web Sajt:

Nije u bazi

Adresa:

Bilećka 36
Beograd
Srbija

Menadžer ili vlasnik? Ažurirajte svoje podatke ili unapredite svoj listing ovde.

ključne reči: rođendani igraonica mačkice igraonica vozdovac beograd proslava rodjendana igraonice i rodjendaonice beograd igraonica sa bastom

Igraonica Mačkice

id: 471804

Telefon:

060 099 29 68

Web Sajt:

Nije u bazi

Adresa:

Bilećka 36
Beograd
Srbija

Menadžer ili vlasnik? Ažurirajte svoje podatke ili unapredite svoj listing ovde.

reklamirajte se