NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Igraonica Dečija dimenzija

U tržnom centru Aviv Park Zvezdara nalazi se igraonica Dečija dimenzija idealna za čuvanje dece dok Vi uzivate u kupovini, za proslave rođendana Vaših mališana i za uživanje u playstation igricama u našem GAME ROOM-u.

Igraonica Dečija dimenzija

Koncepcija igraonice je da prihvati svu decu i njihove roditelje (posetioce Shopping Centra) ali i sve ostale koji namenski dođu na korišćenje sadržaja igraonice ili rezervišu termine rođendanskih proslava u njoj. Sadržaji u igraonici su prilagođeni deci od 1-11 godina, a moći će da je koriste i deca sa posebnim potrebama, a neke od atrakcija biće dostupne i posetiocima bez starosnog ograničenja.

Naša vizija je da omogućimo svim roditeljima nesmetanu kupovinu time što imamo babysiting i day care program, što znači da o deci tokom boravka u igraonici brinu stručno i obučeno osoblje.

Organizujemo nezboravne rođendane koje vode posebni animatori i glumci. Njihovo bogato iskustvo sa decom garantuje nezaboravan provod za slavljenika i drugare. Igre i zabava se organizuju prema uzrastu dece. Pored velikog lavirinta, tu je i tobogan - vulkan, zatim beauty kutak za princeze kao i radionica za male majstore. Proslava rođendana u Dečijoj Dimenziji traje 2,5 sata. Možemo da ugostimo 110 odraslih osoba i 60 mališana.

Dečija igraonica GAME ROOM je Virtuelna Zona namenjena Gamerima i svima ostalim koji vole osećaj džojstika u rukama! Opremljeni smo sa 9 Big Screena, Playstation-ima najnovije generacije, najpopularnijim svetskim HIT igrama, PS4 slušalicama i separeima za potpuni ugodjaj i nesmetano uživanje.

Igraonica Dečija dimenzija

id: 471808

Pošalji upit ▶

ključne reči: dečija dimenzija aviv park zvezdara igraonica rodjendaonica proslava decijih rodjendana proslava rodjendana za tinejdzere beograd igraonice zvezdara

Igraonica Dečija dimenzija

id: 471808

Pošalji upit ▶