NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Beokockica igraonica

Prva LEGO igraonica u Beogradu nudi nešto novo i originalno za zabavu i proslavu dečijeg rodjendana.

Beokockica igraonica

Beokockica je moderna igraonica, koja ima udoban, lep i edukativan prostor za igranje i učenje. Mališanima je na raspolaganju preko milion lego kockica za igranje! Zabava u ovoj originalnoj, novootvorenij igraonici je nezaboravna zahvaljujući divnim animatorkama, igračkama i rekvizitima!⠀

Kupovinom mesečne VIP kartice ostvarujete pravo na neograničeno korišćenje igraonice, svakod dana izmedju 9:00 - 14:30 h. Možete dovesti dete dok završavate obaveze, kuvate ručak ili idete na sastanak, u bezbednom ambijentu, sa našim profesionalnim animatorima/pedagozima.

U Beokockica igraonici rođendan vašeg mališana biće poseban i zabavan, jer su mogucnosti za zabavu raznovrsne. Pored milion LEGO kockica za slaganje i igranje, tu je i disko kugla i svetla za đuskanje, lavirint sa toboganom, bazen sa lopticama za najmanju decu, crtaonica, čitaonica, monitor sa LEGO crtanim filmovima koji se neprestano vrte. Dostupan je All inclusive paket koji podrazumeva:

- iznajmljivanje prostora i osoblja, šanker i animatori, čiji broj zavisi od broja dece

- neograničeno piće

- ketering

- tortu

Za odrasle tu je zvučno izolovan kafić pa nećete imati osećaj kao da ste u igraonici, dok aktivnosti dece mozete pratiti preko monitora.

Cena iznajmljivanja prostora je 9000 RSD. Vikendom u prvom terminu i radnim danima cene su sa 10% popusta.

Beokockica igraonica

id: 496699

Pošalji upit ▶

Podeli na Facebook-u

ključne reči: igraonica decija igraonica rodjendaonica proslava rodjendana u igraonici beokockica lego igraonica lego kocke igraonica Čukarica igraonice beograd najlepši rođendani

Beokockica igraonica

id: 496699

Pošalji upit ▶