NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Animator Zeka

Zeka animator se bavi organizovanjem zabavno rekreativnih programa na decijim rodjendanima, zabavama, novogodisnjim proslavama, decijim kampovima, promocijama..

Animator Zeka

Dugogodisnje iskustvo i brojne predstave i programi stoje iza nas.

Jedan od vidova nase delatnosti su i razne marketinske kampanje i programi radjeni u te svrhe. Sajmovi decijih proizvoda, otvaranje parkova za decu, reklamirenje knjiga za decu..

-Deciji rodjendani se realizuju na svim lokacijama. Gostovali smo u pozoristima.decijim vrticima,firmama, zoo vrtovima, sajmovima, igraonicama, svuda gde se deca okupljaju. Animacija na decijim rodjendanima je namenjena uzrastu od 2-12 godina. Realizuje se kroz razlicite programe: lutkarske predstave, takmicarske igre, kvizove, karaoke, pravimo figurice od balona, pevamo sa vama.

Programi na decijim rodjendanima su prilagodjeni uzrastu, prostoru, slavljeniku... Dečiji rodjendan je uz nas program pun muzike, smeha,djuskanja, takmicenja, koreografija...

-Novogodisnje predstave se organizuju za decu svih uzrasta.Nase novogodisnje predstave su interaktivne i komuniciraju sa decom koja su aktivni ucesnici.Brojne predstave se realizuju svake godine. Uz Deda Mraza na novogodisnjoj predstavi tu je jos mnostvo likova koji pomazu ali i odmazu Deda Mrazu.Predstave su zabavne sa puno muzickih delova,gegova ali i poucne.Novogodisnja prdstava i Deda Mraz Vas cekaju i ove godine

-Deciji kampovi su sastavni deo nase delatnosti.Bili smo na Kopaoniku, Tari... Deciji kamp engleskog jezika na Kopaoniku (Summer school Kopaonik), je bio nasa letnja i zimska destinacija tokom 15 godina izuzetno plodonosne saradnje. Ovo jedinstveno iskustvo rada u decijim kampovima prenosimo i dalje kroz nas rad. Deciji kampovi se reajizuju tokom letnjeg i zimskog skolskog raspusta.

-Promocije se realizuju u obliku decijih predstava i animacija za decu. Animacije za decu ukljucuju decu svih uzrasta. Bili smo na sajmovima(Polimark,Kolinska...),na trgovima(Beba kids-decija garderoba, Plato knjizara...) otvarali smo parkove(mali Tas).Tokom ovih animacija za decu ucestvuju deca ali i njihove mame, tate, bake... Promocija Vase firma ce sa zadovoljstvom biti nas posao.Prilagodicema nasu animaciju za decu ili predstavu vasem proizvodu.

Animator Zeka

id: 496848

Pošalji upit ▶

Podeli na Facebook-u

ključne reči: animatori animatori za decu deciji animatori rodjendan animacije rodjendani zabava dece kreativne radionice deciji rodjendani igraonice animator zeka

Animator Zeka

id: 496848

Pošalji upit ▶