NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Tortini cake factory

Torte za rođendane i slavlja od najfinije belgijske čokolade i pravog voća. Ako tragate za idealnom rodjendanskom tortom za proslavu dečijeg rodjendana Tortini cake factory je pravo mesto za vas.

Tortini cake factory

Tortini izrađuje najlepše poslastice sa željom da klijentima pruži pun osećaj sreće i neopisivog zadovoljstva u samo jednom zalogaju. Vođeni strašću prema dobrom ukusu, naše torte i kolači izrađuju se od najkvalitetnijih sastojaka i po tradicionalnoj recepturi, bez veštačkih dodataka i aroma. Ukoliko nemate dovoljno vremena da se posvetite kulinarstvu ili želite da iznenadite goste specijalno dekorisanim tortama i kolačima, Tortini je tu za Vas. Maksimalan užitak u svakom zalogaju garantuju najkvalitetniji sastojci, kao što su: fina belgijska čokolada, pravo voće, ručno pravljene kore i filovi koje sami kuvamo.

Tortini izrađuje za Vas:

-Rođendanske torte

-Dečije torte

-Svadbene torte

-Posne torte

-Komadne kolače

-Sitne i slavske kolače

-Posne kolače

-Cake Pops

-Kolače u čaši

-Mafine

-Praline

-Slavski kolač i žito

Nezavisno od prilike, Tortini nudi torte dobro poznatih ukusa: Reforma, Moskva, Grilijaš, Švarcvald, Cheesecake, Vasina, Kapri, Plazma torta, Tortini... Pored izbora ukusa, čokoladna ili voćna, naši iskusni poslastičari nude Vam mogućnost izbora oblika, veličine i dizajna torte: elegantne, maštovite, romantične, dečije ili ukrašene nekim od veselih figurica za torte koje se posebno naplaćuju. Postoji i mogućnost izrade posnih torti za sve prilike. Tortini se bavi i izradom sitnih kolača koristeći iskustvo najboljih majstora i tradicionalne recepte naših baka. Bajadere, različite vrste korpica, rolati, rozen torta, rafaelo, kuglice, vanilice, orasnice..., samo su neki od mnogobrojnih ukusa koje Vam nudimo.

U Tortini ponudi očekuje Vas i najkvalitetniji slavski program sa željom da dan Vaše slave učinimo čarobnim i svečanim: slavski kolač, žito, torte, sitni kolači... Takođe, nudimo veliki izbor popularnih komadnih i kolača u čaši.

Tortini poslastice mogu se i lično probati, ali uz obaveznu prethodnu najavu dolaska. Za sve porudžbine preko 3.000 dinara obezbeđena je besplatna dostava torti i kolača na teritoriji Beograda. Tortini, Bulevar Mihajla Pupina 10d, YUBC, lokal N.P. 7, Novi Beograd

Tortini cake factory

id: 497027

Pošalji upit ▶

Podeli na Facebook-u

ključne reči: tortini torte i kolači torte beograd poslastičarnica tortini rodjendanske torte deciji rodjendani najlepse torte

Tortini cake factory

id: 497027

Pošalji upit ▶