NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Halo ketering

HALO KETERING Vam donosi domaće, ukusno i kvalitetno posluženje. Ukoliko Vam je potreban ketering za dečiji rođendan, slavu, doček svatova, poslovnu proslavu ili neki drugi bitan događaj, prepustite nama brigu oko organizacije hrane – iznenadite Vaše goste dekorativnim zalogajima i posvetite se zabavi!

Halo ketering

U našoj ketering ponudi su kanapei, slani zalogaji, salate, slane torte i rolati, mesa, peciva, kao i torte i kolači, a za dane posta tu je i posni ketering. Osim ukusa, ono po čemu se prepoznajemo i pamtimo je izgled. Posebnu pažnju posvećujemo dekoraciji hrane, koja je primerena događaju za koji je pripremljen ketering.

Ako želite da obezbedite sve za Vašu proslavu na jednom mestu, nudimo Vam rešenje i za slatko posluženje! Naša ponuda obuhvata sledeće proizvode: dečije torte-rodjendanske torte, (torte za dečake, torte za devojčice, torte za 18 rodjendan, torte za prvi rodjendan, torte za krštenje), a tu su i kolači, svečane torte, svadbene torte, sitni kolači, komadni kolači, čokoladne torte, voćne torte, kapkejkovi (cupcakes), dečiji kapkejkovi, mafini, cake pops, macarons, medenjaci, slatki stolovi, iznajmljivanje čokoladnih fontana, torte za dečije rođendane, korporativne torte itd.

Isporuka na željenu adresu u Beogradu, u dogovoreno vreme. Minimalan iznos za dostavu je 5,000 din. Za manje iznose, moguće je i lično preuzimanje.

Halo ketering

id: 497028

Pošalji upit ▶

Podeli na Facebook-u

ključne reči: ketering ketering za proslave ketering beograd ketering za decu deciji meni porucivanje hrane najbolji ketering halo ketering catering torte deciji rodjendani

Halo ketering

id: 497028

Pošalji upit ▶