NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Smart House igraonica

Potpuno novi i originalni koncept proslave dečijih rođendana! Naučni rođendani za Vaše radoznale genijalce! Priredite ekipi mališana zabavu za naučnike, na kojoj će pomoću brojnih ogleda u laboratoriji, istraživačkih aktivnosti, zanimljivih predavanja kao i naučnim filmovima zabaviti i dodatno i naučiti nove stvari.

Smart House igraonica

U nasem Centru na drugačiji, kreativan način možete obeležiti rođendan tzv. naučni rođendan, centar je mesto za radoznale, koji čine naučna laboratorija namenjena za sve polaznike istraživače i deo namenjen interaktivnim naučnim radionicama.

Deci pružamo priliku da do znanja dođu pomoću brojnih ogleda koji se izvode u našoj laboratoriji, kroz istraživačke aktivnosti, zanimljiva predavanja korišćenjem literature prilagođene uzrastu polaznika, kao i naučnim filmovima. Tada je prostor u celosti Vama na raspolaganju i možemo ga dekorisati i preurediti u skladu sa Vašim željama. Preporučujemo organizaciju proslava za do 15-oro dece, sa organizovanom hranom i pićem. Sa decom je sve vreme osoblje koje je angažovano da sa njima rade po unapred osmišljenom kreativnom konceptu, uz korišćenje najrazličitijih materijala i igračaka dostupnih u Centru.

Termini proslave:

Radnim danima od 18h-20h

Vikendom po dogovoru

Naš prostor se nalazi na Vračaru u Nikolaja Krasnova 7, bivša Avalska ulica.

Smart House igraonica

id: 497398

Pošalji upit ▶

Podeli na Facebook-u

ključne reči: igraonica decija igraonica smart house rođendaonica proslava rodjendana u igraonici igraonica beograd naučni rođendan igraonice vracar

Smart House igraonica

id: 497398

Pošalji upit ▶