NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Cake factory

Već 10 godina zadovoljavamo Vaše najsladje potrebe. Mi se zalažemo za koncept korišćenja najkvalitetnijih namirnica kako bi još lepše mogli da dočaramo ukus naših torti. U svaku tortu ulažemo puno ljubavi i strpljenja u procesu stvaranja naše čarolije.

Cake factory

Kolači i torte radionice Cake factory poznate su po vrhunskom kvalitetu i ukusu. Prave se na tradicionalan način, po staroj, oprobanoj recepturi. Osim starih i dobro prepoznatljivih ukusa stvorili smo i jedinstvene recepte za pojedine vrste torti i kolača. U našoj ponudi su sitni, posni i komadni kolači, kao i torte svih oblika i veličina. Svi naši proizvodi prave se od visoko kvalitetnih i svežih namirnica. Svadbene, svečane, dečije i druge torte odlikuje obilje lešnika, badema, oraha, voća i kremova koji se prave na tradicionalan način, bez korišćenja gotovih smesa.

Moskva šnit, Reforma, Vasina, Kinder, Puslica, Čokoladna, samo su neke od vrsta torti koje se nalaze u našoj ponudi.

Od dečijih torti u ponudi su Diznijevi likovi i drugi likovi popularnih crtaća, Pepa prase, Noddy, Vini Pu, Štrumpfovi… kao i one sa Barbikom, u obliku kamiona, voza, lopte i druge...

CAKE FACTORY

ADRESA:

Majora Milana Malnarića BB,

Bežanijska kosa, Beograd

Cake factory

id: 499005

Pošalji upit ▶

Podeli na Facebook-u

ključne reči: torte najlepse torte decije torte rodjendanske torte torte ketering cake factory torte beograd

Cake factory

id: 499005

Pošalji upit ▶