NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Rođendanske radionice keramike za decu

Originalan način za proslavu rođendana vašeg deteta - radionica keramike za sve mališane.

Rođendanske radionice keramike za decu

Originalan način za proslavu rođendana Vašeg deteta - radionica keramike za mališane koju organizuje Udruženje “Bulevar Umetnosti”. U moderno opremljenom i klimatizovanom prostoru sa stručnim edukatorima, rođendan Vašeg mališana ce biti nezaboravno iskustvo. Ovaj vid proslave dostupan je u Beogradu (Novi Sad, uskoro...)

Ova varijanta radionice je vrlo fleksibilna te samim tim, termin i trajanje radionice dogovaramo sa Vama. U mogućnosti smo da organizujemo rođendanske radionice koje uključuju do maksimum 15 učesnika. Cena se formira u dogovoru sa Vama i varira u odnosu na broj sati, broj učesnika itd. Za svaki rođendan pravimo zasebnu ponudu.

Na radionici deca će imati priliku da se sa našim edukatorima upoznaju sa procesom izrade predmeta od keramike, a postoji i mogućnost da se svako dete oproba u radu na grnčarskom točku. Svi radovi od gline koji nastanu za vreme radionice se suše i peku i mogu se preuzeti kada budu gotovi, kao uspomena na rođendansku radionicu. Takođe, postoji mogućnost da Vam radove dostavimo na kućnu adresu. Prostor raspolaže sanitarnim čvorom, malom kuhinjom i frižiderom. Obezbeđena je oprema za puštanje muzike sa laptopom i WiFi internetom. Dodatno, u mogućnosti smo da Vam po povoljnoj ceni ponudimo usluge naših partnera: fotografa, keteringa, izrade torte i sl.

Atelje u Beogradu:

Pančićeva 14, Dorćol, Stari grad

(lokal na ćošku stambene zgrade)

Atelje u Novom Sadu:

Dunavska 12 (u pasažu)

(ulaz sa druge strane iz Ise Bajića br.6)

Podeli na Facebook-u

ključne reči: rođendani proslava rodjendana deciji rodjendani radionice keramike radionice za decu originalni rodjendani