Marketing ponuda

Besplatni prikazi igraonica i usluga za decje rodjendane NEMAJU PRIKAZAN TELEFON. Korisnici i dalje mogu kontaktirati svaku igraonicu ili uslugu prikazanu na nasem sajtu putem KONTAKT FORMULARA. Ovako poslat upit biva prosledjen krajnjem korisniku.

Iskustvo je pokazalo da preko 70% korisnika preferira da rezervaciju ili upit obavi TELEFONOM. Da biste prikazali telefon u svom listingu, morate imati jedan od nasih placenih promo paketa koje mozete naci na ovoj strani.

Na nasem sajtu nudimo marketing pakete i promocije kojima mozete pospesiti vas biznis. Sarađujemo sa decjim igraonicama, animatorima, servisima za ketering i ostalim uslugama iz Beograda i Novog Sada. U ponudi imamo sledece marketing pakete:

Ostale promocije

Takodje, u ponudi imamo sledece placene marketing promocije:

Svaki od gore navedenih vidova saradnje ce vasem biznisu obezbediti izvanrednu reklamu i povecati broj potencijalnih kupaca.

Ukoliko ste zainteresovani da promovisete svoj biznis na nasem sajtu i reklamirate ga hiljadama nasih posetilaca, a imate dodatnih pitanja vezanih za promociju na nasem sajtu kontaktirajte nas ovde.