Najbolje decje igraonice u Beogradu i Novom Sadu.
Rezervisite decju igraonicu vec danas putem naseg sajta.

Marketing ponuda

Reklamirajte svoju igraonicu. Sarađujemo sa decjim igraonicama iz Beograda i Novog Sada. Zavisno od vasih želja i potreba, možete odabrati jedan od ponuđenih paketa saradnje.

OSNOVNI - 10% OD SVAKE REZERVACIJE

Osnovni listing sadrzi opis vase igraonice uz pratece fotografije, kao i osnovne podatke o prostoru, lokaciji, adresi itd.

Kontakt podaci kao sto su telefon, web sajt i ostali kontakt podaci igraonice nisu prikazani u listingu. Svi upiti se vrse iskljucivo preko kontakt forme na sajtu i prosledjuju na vas mail.

Potrebno je da potpisete nas ugovor o posredovanju.

U slucaju da se sa korisnikom koga vam posaljemo dogovorite oko zakupa prostora, potrebo je da u roku od najvise 7 dana isplatite posrednicku proviziju u iznosu od 10% od dogovorenog iznosa + PDV.

PREMIUM - OD 1200 RSD MESECNO

Premium listing sadrzi opis vase igraonice uz pratece fotografije, kao i osnovne podatke o prostoru, lokaciji, adresi itd.

Takodje, svi kontakt podaci kao sto su telefon, web sajt i ostali kontakt podaci igraonice su prikazani u listingu. Korisnici mogu pozivati vas broj direktno ili posetiti vas sajt, naloge na drustvenim mrezama itd.

Vi zadrzavate sav prihod od svake rezervacije.

Minimum zakupa PREMIUM listinga je 6 meseci. Za uplatu od 12 meseci obracunava se popust od 20%.

Placanje se vrsi virmanski, na racun nase firme. Prilikom uplate se obracunava PDV u iznosu od 20%.

Informacije o promo paketima mozete naci ovde: marketing paketi.

Poručite Premium 6 meseci Poručite Premium 12 meseci

Za igraonice koje su vec prikazane na nasem sajtu, nudimo sledece vidove promocije:

PRVI U LISTINGU - 6000 RSD MESECNO

Ovaj vid promocije podrazumeva prikaz na vrhu strane na kojoj ste izlistani + prikaz na vrhu prve strane sajta. Vas listing ce biti istaknut posebnom bojom na sajtu i preporucen najvecem broju korisnika. Takodje, vas listing ce 4 puta u toku meseca biti izreklamiran nasim korisnicima na drustvenim mrezama (Facebook i Instagram) na kojima nas prati preko 10.000 korisnika.

Poručite Promo "PRVI U LISTINGU"

Svaki od gore navedenih vidova saradnje podrazumeva izradu detaljne prezentacije koja uključuje tekstove, slike, mapu, linkove i ostalo, cime ce vas biznis dobiti izvanrednu reklamu i povecati broj potencijalnih kupaca.

NOVO: Nudimo mogucnost kreiranja POSEBNIH PONUDA za nase korisnike koje ce biti prikazane u sekciji TOP PONUDE! Za svaku od ovih ponuda vaze uslovi standardnog listinga. Za detalje, kontaktirajte nas ovde.

Ukoliko ste zainteresovani da promovisete svoj biznis na nasem sajtu i reklamirate ga hiljadama nasih posetilaca, kontaktirajte nas ovde.

Marketing Kontakt

Telefon: 062/440-816
Email: office@najboljeigraonice.com