NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

LOL igraonica

Nova jedinstvena igraonica – rođendaonica nalazi se u Zemun parku i prostire se na 2000 m² . Prostor je opremljen luksuzno i moderno, sa atrakcijama u skladu sa poslednjim svetskim trendovima. U LOL igraonici mogu se zabaviti i uživati deca uzrasta od 1. do 15. godine.

LOL igraonica

LOL igraonica – rođendaonica nalazi se u Zemun parku i prostire se na 2000 m² . Prostor je opremljen luksuzno i moderno, sa atrakcijama u skladu sa poslednjim svetskim trendovima.

Najmlađim posetiocima je namenjen Dečiji svet LOL igraonice, koji se sastoji od 3D lavirinta na tri nivoa, sa tapaciranim delovima za bezbednu igru vašeg deteta. Dečiji svet poseduje i veliki vulkan, visine 4m. Najveći vulkan predstavlja pravi izazov za male avanturiste. Uz njega mogu da se penju i spuštaju, ostvarujući najuzbudljiviju avanturu iz svoje mašte.

Posebna odlika LOL igraonice su najveći tobogani, koji zauzimaju centralni deo igraonice. Prostiru se na 180m². Dostupna su 4 tobogana jedinstvena po svojoj veličini i dostižu visinu od 6m. Tobogani su namenjeni svim uzrastima, pa neretko se i roditelji vrate u detinjstvo i uživaju u spuštanju sa svojom dečicom.

Jump arena sastoji se od dvadeset horizontalnih i pet vertikalnih trambolina, sto predstavlja pravo carstvo za ljubitelje skokova. Pored se nalazi veliki bazen sa mekanom i udobnom strunjacom, koju mališani koriste kada im je potreban mali predah od njihovih čudesnih akrobacija.

Novo, prvi put kod nas, Rainbow net! Viseća, živopisna mreža, kroz koju se deca mogu popeti od ulaznih tačaka na dnu, sve do vrha. Rainbow net u LOL igraonici predstavlja najpopularniju atrakciju u duginim bojama za sve mališane.

LoL igraonica poseduje i laser tag poslednje generacije u areni od 200m². Ova igra je posebna jer se tokom nje mogu zabaviti i deca, iznad 6 godina, i odrasli.

U LOL igraonici, na velikom terenu sa mekanom podlogom deca mogu bezbedno igrati fudbal i košarku, ali i ostale sportove sa loptom za koje se oni odluče.

U prvom delu igraonice nalazi se kafić za mame, tate, bake, deke, tetke, gde mogu uživati u prijatnoj atmosferi uz omiljeno piće, a istovremeno posmatrati igru deteta. Pušačima je namenjena posebna pušačka zona na terasi.

U LOL igraonici možete prirediti i rođendansku proslavu za vaše mališane, u jednoj od TRI rođendaonice: Disco Karaoke, Okean, Džunglica. Svaka od rodjendaonica ima zaseban izlaz na svoj deo natkrivene terase sa 100 mesta za sedenje, gde je dozvoljeno pušenje.

Radno vreme svakog dana od 10 do 22h.

LOL igraonica

id: 467423

Pošalji upit ▶

Podeli na Facebook-u

ključne reči: lol igraonica zemun park igraonice zemun igraonica decija igraonica laser tag rainbow net tobogani proslava rodjendana rodjendan u igraonici

LOL igraonica

id: 467423

Pošalji upit ▶