NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Igraonica Lollipop Beograd

Igraonicu Lollipop krasi luksuzni ambijent, kvalitetna usluga i mnoštvo novih inovativnih zanimacija za dečicu!

Igraonica Lollipop Beograd
Lollipop dečija igraonica je luksuzno opremljen prostor na jednom nivou, površine 300m2 koji se nalazi u Beogradu, u ulici Gospodara Vučića 176 i namenjen je deci uzrasta do 8 godina. Ambijent je kapaciteta 60 odraslih osoba i 35 dece.

Inovativni i neobični elementi za igranje kao što su vodeni krevet, ringišpil, tobogani, zidne penjalice, lavirint sa nizom prepreka, trambolina, ljuljaške, točak koji se okreće čine ovu igraonicu jedinstvenom. Nekoliko sprava u igraonici namenjeno je manjoj deci do 3 godine. To su vodeni krevet, lilihip koji se okreće, ogromni bazen sa lopticama, pozornica sa igračkama. Poseduje i pravu pozornicu koja se koristi za vreme pozorišnih i lutkarskih predstava a van toga je prostor za igru mališana.

Postoji i deo sa video igrama na najnovijim igračkim konzolama Microsof XBOX360 sa Kinect kamerom koja snima sve pokrete i pruža neviđenu zabavu.

Za roditelje je tu prijatan, ugodan i jedinstven kafić sa pogledom na prostor za igru i povoljnim cenama pića. Na raspolaganju je i besplatan WiFi bežični internet, uslužni tablet računari, dnevna, nedeljna i mesečna štampa.

Radno vreme igraonice:
Radnim danima od 14:00 do 21:00h
Vikendom od 13:00 do 21:00h

Termini za proslavu rođendana su od 12:00-14:30h, od 15:00-17:30h i od 18:00-20:30h.


 

Igraonica Lollipop Beograd

id: 178556

Pošalji upit ▶

Podeli na Facebook-u

ključne reči: igraonice igraonica lollipop igraonice beograd lollipop igraonica nove igraonice

Igraonica Lollipop Beograd

id: 178556

Pošalji upit ▶