NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Igraonica TUBA FUN

Igraonica TUBA FUN se nalazi u strogom centru Beograda, na opštini Stari Grad. Savršeno je mesto za igru, učenje i rođendansku zabavu mališana svih uzrasta.

Igraonica TUBA FUN

Prelepo uređen prostor igraonice TUBA FUN obuhvata 200m2 i raspolaže raznovrsnom sadržajima neophodnim za kvalitetnu i bezbednu igru mališana. Najmlađim drugarima na raspolaganju je maštovito opremljen bebi kutak u kome se nalaze brojne igračke za njihovu razonodu. Sve prave avanturiste oduševiće veliki trodimenzionalni lavirint, spiralni tobogan dužine 5 metara, kao i zid za penjanje.

Sa željom da kod mališana razvijamo maštu i inteligenciju, osmislili smo poseban prostor u kome se nalaze brojni kreativni sadržaji: dečija kuhinjica, radionica, garderobić za maskiranje i sl. Ljubitelji pevanja mogu da se oprobaju u karaokama, uz brojne popularne hitove domaće i strane muzike.

U okviru naše igraonice nalazi se i poseban prostor namenjen roditeljima koji mogu da uživaju u vrhunskoj kafi, posebnom blendu napravljenom samo za naše goste, i dobroj muzici, dok čekaju svoje mališane da završe sa igrom.

USLUGE:

*RADIONICE ZA MALE GENIJALCE

Radionice su namenjene deci koja pohađaju predškolsko i osnovnu školu. Učesnici radionice su podeljeni u manje grupe (do 10) i raspoređeni prema uzrastu, kako bi se na taj način posvetilo više pažnje svakom učesniku i adekvatnije odgovorilo na sva njihova pitanja. Svaka radionica traje od 60-90 minuta u zavisnosti od uzrasta učesnika. Cilj radionice je povećanje naučne svesti i približavanje prirodnih nauka: biologije, hemije i fizike, kao i drugih naučnih disciplina mladim ljudima inovativnim i interaktivnim putem. Radionice predstavljaju novi pristup u prezentovanju edukativnih sadržaja, naučno-istraživačkog procesa i nesvakidašnji, zanimljiv metod usvajanja znanja.

*RODJENDANI

U kreativno uređenom prostoru rođendaonice TUBA FUN koji se prostire na 200 m2, nudimo Vam sve što je potrebno za najlepšu proslavu rođendana. Centralno mesto u našoj rođendaonici zauzima veliki trodimenzionalni lavirint, sa spiralnim toboganom dužine 5 metara i zidom za penjanje, namenjen svim pravim avanturistima.

Našim najmlađim rođendancima na raspolaganju je pažljivo opremljen bebi kutak u kome se nalaze brojne igračke za njihovu razonodu. Sa željom da kod mališana razvijamo maštu i inteligenciju, osmislili smo poseban prostor u kome se nalaze brojni kreativni sadržaji: dečija kuhinjica, radionica, garderobić za maskiranje, karaoke i sl.

Dok mališani uživaju u igri, roditelji i njihovi gosti mogu da se opuste u prijatnom ambijentu, uz vrhunsku kafu i dobru muziku. Enterijer naše kafeterije predstavlja savršen spoj modernog industrijskog, ali toplog enterijera, punog prirodne svetlosti.

U cenu rođendana uračunat je zakup kompletne igraonice i kafića, na 2,5 sata zatvorenog tipa za Vas i Vaše goste. Mališanima su na raspolaganju svi sadržaji: 3D lavirint, tobogan, zid za penjanje, kuhinja, radionica, garderobić za maskiranje, bebi kutak, a uz naše vedre animatore zabava je zagarantovana. U skladu sa Vašim željama, prostor se može zakupiti i na duži vremenski period od preporučenog termina.

Tokom proslave mališane će zabavljati profesionalni animatori, sa programom koji je prilagođen uzrastu slavljenika i njegovih drugara. Ukoliko imate neku posebnu želju, budite slobodni da nam kažete i mi ćemo Vam izaći u susret.

Igraonica TUBA FUN

id: 470246

Adresa:

Nije u bazi

Telefon:

Nije u bazi

Web Sajt:

Nije u bazi

Menadžer ili vlasnik? Ažurirajte svoje podatke ili unapredite svoj listing ovde.

Podeli na Facebook-u

ključne reči: rođendani tuba fun proslava rodjendana igranice centar beograda radionice za decu

Igraonica TUBA FUN

id: 470246

Adresa:

Nije u bazi

Telefon:

Nije u bazi

Web Sajt:

Nije u bazi

Menadžer ili vlasnik? Ažurirajte svoje podatke ili unapredite svoj listing ovde.