NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Igraonica Magic Land Beograd

Dečija igraonica Magic Land se nalazi na opštini Čukarica. Nalazi se na obodu kosutnjaka u luksuznoj vili sa velikom baštom i pogodna je za decu od 0-16 godina.

Igraonica Magic Land Beograd

Uz sam obod Košutnjaka, u Diplomatskom naselju, otvoren je porodični klub i dečija igraonica Magic Land. U luksuznoj vili sa velikom baštom za decu od 0-16 godina i njihove roditelje nudimo sledeći sadržaj: 2 kafića za roditelje, bebi kutak, velika igraonice sa 3D lavirintom na 4 nivoa. Za stariju decu imamo u ponudi dečiju diskoteku na 70m², sa svim pratećim zvučnim i svetlosnim elementima, karaokama i kafić za roditelje sa 20 mesta za sedenje.

Radno vreme:

Radnim danima: 12.00 - 21.00

Vikendom: 10.00 - 21.00

Karta za igranje je 100 dinara i nije vremenski ograničena.

Cena proslave u igraonici uključuje:

profesionalnu animaciju dece, osoblje koje poslužuje roditelje, kompletan pribor za serviranje hrane. Piće se služi iz našeg šanka po pristupačnim cenama. Hranu i tortu možete doneti sami, ili Vam možemo pomoći i u organizaciji keteringa i torte.

Cene proslave u diskoteci uključuje:

neograničeno piće za decu, profesionalnu animaciju, DJ-a, karaoke, osoblje koje poslužuje roditelje, kompletan pribor za serviranje hrane.

Bašta i dečija igraonica na otvorenom

Poseban smo ponosni na našu baštu od 800m², gde se nalaze mekana igraonica, tobogani, ljuljaške, bazen sa peskom i prijatni kafić za roditelje.

Obezbeđen parking.

Kompletna organizacija proslave.

Magic Land Vam može organizovati i ketering, torte, mađioničara, klovna...

Igraonica Magic Land Beograd

id: 176771

Pošalji upit ▶

Podeli na Facebook-u

ključne reči: igraonice igraonice cukarica decije igraonice deciji rodjendani igraonice beograd magic land igraonica magic land

Igraonica Magic Land Beograd

id: 176771

Pošalji upit ▶