NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Igraonica Kliker - Dorcol Platz

Na dnu Dobračine ulice, na Dorćolu u okviru art komune Dorćol Platz, otvorena je neobična dečja igraonica Kliker, mesto po meri dece i roditelja.

Igraonica Kliker - Dorcol Platz

Umesto fiksnih montažnih delova i penjalica koje obično zauzimaju veliki prostor i odvlače decu od međusobnog igranja i razvijanja mašte, velika pažnja je posvećena sitnicama, detaljima, punktovima za crtanje, igranje, sport, kostimiranje... Poseban začin i prepoznatljivi znak Klikera jeste velika polica sa starim igračkama, upravo onim na kojima su roditelji današnjiš malih "klikeraša", kao i njihove bake i deke odrastali. Prostor Klikera velika je i radosna dečija soba u kojoj deca sa uzbuđenjem otkrivaju svu magiju igre, a roditelji se prisećaju sopstvenog detinjstva.

Radno vreme:

Ponedeljak – petak 15 do 21h

Subota – nedelja 10 do 21h

Igaonica Kliker nudi proslavu rođendana za decu svih uzrasta. Vaši klinci mogu uživati u raznim ulogama. Ima puno kostima, a na malim doktorima, princezama, superherojima i vilama je da smisle svoju sopstvenu Kliker bajku. Kod nas čak i dobra deca mogu da zavrse u zatvoru i to odmah nakon posete pijaci, tretmana u salonu lepote i popravke kola u majstorskoj radionici. Naravno, imamo deo i za bebe - mekani kutak sa puno motoričkih tabli. Mali umetnici imaju i kreativnu radionicu. Zvrljanje, bojenje, seckanje, lepljenje - sve je dozvoljeno. Sve proslave su zatvorenog tipa.

Roditelji mogu uživati u kafiću u okviru igraonice, kao i u prostranom dvoristu.

Igraonica Kliker - Dorcol Platz

id: 468491

Pošalji upit ▶

Podeli na Facebook-u

ključne reči: igraonice dečija igraonica proslava rođendana u igraonici igraonica kliker dorcol platz dečiji centar kliker

Igraonica Kliker - Dorcol Platz

id: 468491

Pošalji upit ▶