NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Igraonica Maštograd

Ušuškana u miran kraj, okružena zelenilom i svežinom borova, igraonica Maštograd predstavlja oazu zabave za mališane, kao i odmora i opuštanja za sve članove porodice.

Igraonica Maštograd

Ovaj maštoviti grad se nalazi na Bežanijskoj kosi i prostire se na 400m2

zatvorenog prostora za igru kao i 400m2 igraonice na otvorenom.

Svakog dana od 10:00 – 22:00 h u našem gradiću iz mašte svim mališanima su na raspolaganju: 3D lavirint, kućica na drvetu, viseći most, staza za automobile sa tunelom, soba za devojčice, soba za dečake, chill out soba sa bioskopom, soba sa igricama (sony playstation i arkadne igre), sala za sport i rekreaciju (fudbal, košarka, disko).

U okviru igraonice Maštograd nalazi se i caffe bar sa pušačkim i nepušačkim delom u kome roditelji mogu da se opuste dok njihova deca uživaju u bezbrižnoj igri sa svojim drugarima.

Rodjendaonica Maštograd je pripremila više različitih paketa za rođendansku proslavu, od kojih u dogovoru sa Vašim mališanom možete odabrati onaj koji Vam se najviše dopada, ili iznenadite Vaše dete i poklonite mu rođendan koji će dugo pamtiti.

U okviru dečije igraonice Maštograd vam nudi i prostor za igru i proslavu dečijih rodjendana na otvorenom. Dečija igraonica na otvorenom uključuje raznovrsan sadržaj za mališane kao što su: fudbalski poligon, sankanje, pesak, ljuljaške, tobogani, trambolina, zip line, kuhinja…

Deca će imati nezaboravno druženje i slavlje, a maštovito osmišljene timske igre naših animatora učiniće svaki doživljaj poseban. Za roditelje je tu udoban ambijent- kafić u bašti sa pogledom na njihove mališane. Na raspolaganju im je i bespatan WI-FI uz uvek dobar izbor muzike.

Igraonica Maštograd

id: 471805

Pošalji upit ▶

Podeli na Facebook-u

ključne reči: rođendani igraonica igraonica maštograd maštograd rodjendaonica maštograd igraonica bežanijska kosa igraonice beograd igraonica sa dvoristem deciji rodjendani dvoristance

Igraonica Maštograd

id: 471805

Pošalji upit ▶