NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Zašto dečiji rođendan slaviti u igraonici

Sigurno se pitate koje su prednosti proslave dečijeg rođendana u igraonici, u donosu na "tradicionalnu"proslavu kod kuce, sa organizacijom "sam svoj majstor". Trednosti su mnoge, nisu igraonice samo pomodarstvo.

Zašto dečiji rođendan slaviti u igraonici

Zašto slaviti rođendan u igraonici?

Proslava rođendana u kući i u igraonici se u mnogo čemu razlikuju. Svakako da proslava u igraonici ima brojne prednosti. Nabrojaćemo neke od njih:

1. Nema nereda i štete u stanu. Zamislite samo da sav onaj haos, koji dečija žurka u kući nosi sa sobom, razbijene figurice, prosuti sokovi, rasuta hrana, fleke po tepihu i meblu....Igraonica je prostor o kom ne morate razmišljati ko će ga kasnije počistiti.

2. Roditelji su odmorni i raspoloženi te mogu da se sa uživanjem posvete slavljeniku i gostima. I imate prostora da primite sve goste, i klince i njihove roditelje.

3. Opasnost od povreda je minimalna. Igraonice su prostori prilagođeni deci i njihovim potrebama, što znači da nema suvišnih i potencijalno opasnih stvari po njihovo zdravlje i bezbednost. Tamo je sve izrađeno od gume ili sunđera, predviđeno za dečiju igru pa se ne morate puno brinuti za padove i povrede.

4. U igraonici deci su na raspolaganju rekviziti i igračke namenjeni isključivo njima. To su često stvari koje nemaju kod kuće i sa kojima retko dolaze u susret, poput tobogana, trampoline, poligona i svega drugog što im obezbeđuje aktivnu zabavu. Igrice koje animatori. igraju sa decom su tačno prilagođene njihovom uzrastu, kako bi im održali pažnju, a neretko imaju i edukativan karakter. Komunikacija sa drugom decom, timske igre, osećaj uspeha ili pobede sve to pozitivno utiče na razvoj socijalnih veština. Deca uživaju u osećaju uspeha kada urade nešto dobro ili pobede u nekoj igri.

5. Najvaznije je da će deca uživati. Mnogo veći prostor, nove i zanimljive igračke i sprave, animatori koji brinu da se svi lepo zabave...i eto sjajnog provoda za decu kojeg će se sećati jos dugo, dugo.

6. Ekonomičnost. Proslava rođendana u igraonici može da bude i ekonomična. Veliki broj igraonica ima različite pakete za proslavu rođendana, pa tako uz kombinaciju sopstvenih kapaciteta i opcija koje nude same igraonice svako može da napravi kombinaciju za svoj džep. Na kraju cifra treba biti u skladu sa vašim mogućnostima i željama.

Podeli na Facebook-u

ključne reči: igraonice animatori animacija dece proslava rođendana dečiji rođendan